Op dit moment hebben wij zes honden . Dit zijn Bor Captains Second Division, Pip Captains Second Division, Chasse Captains Second Division, Rijan Rangers Spirit of Joy , Roos Captains Second Division en haar zus Tjik Captains Second Division.

 

huidigehond3

Bor (Bor Captains Second Division)

Bor (Captains Second Division) is een zoon van Belle, uit haar eerste nest. Hij is een prachtig gebouwde reu, waarmee werd gejaagd. Bor is vooral een geweldige kroelbeer. Hij is geboren op 13 februari 2005. Hij is nu met pensioen.

 

 

 

 

 

 

Pip (Pippa Captains Second Division)

Pip Captains Second Division is geboren op 25 april 2009 uit moeder Noa Tess Captains Second Division en Chablais Gulliver van de Farbourne-kennel. Zij is op gezondheid gescreend (HD, ED en PRA). In februari 2012 kreeg zij haar eerste nest. In april 2013 haar tweede nest. Op 1 juli 2014 is zij bevallen van haar derde en laatste nest.

 

 

 

 

 

Chasse

Chasse (Chasse Captains Second Division)

Chasse (Captains Second Division) is geboren op 29 april 2013. Moeder Pip Captains Second Division en vader Mallom’s Painted Black (Pentti) van Farbourne Kennel. Chasse is opgeleid voor de jacht. Hij is de opvolger van Bor.

Chasse heeft alle gezondheidsonderzoeken ondergaan en heeft gezondheidsbewijzen van ECVO(oogonderzoek), Optigen (NL) en Optigen (VS), Heupdysplasie en Elleboogdysplasie

Op showgebied heeft Chasse een ZG gehaald op de clubmatch van de NLV in Bennekom. In de fokkersklasse eindigde hij als 3e: Showuitslag en 3e prijs

 

 

 

 

 

Joy 2 (2)

Joy (Rijan Rangers Spirit of Joy)

Joy (Rijan Rangers Spirit of Joy) is een hond met een geweldig lief karakter. Zij is geboren op 16 april 2014 uit moeder Emma (Rijan Rangers Looking Foreward) en vader Guiness (Carriage Hill’s Sharp Dressed Man). Alle gezondheidsuitslagen (HD, ED, ECVO, Optigen NL en Optigen VS) zijn goed en zij is de moeder van onze pups. In april 2016 kreeg ze haar eerste nest en in mei 2017 haar tweede nest. In juli 2018 haar derde nest. In het dagboek vindt u verdere informatie.

 

 

 

 

 

Roos (Roos Captains Second Division)

Roos (Captains Second Division) is een dochter van onze Rijan Rangers Spirit of Joy en Big Sky’s Norse Code (Farbournekennel van Anja en Joop Verbeek).

Zij is geboren op 18 mei 2017. Zij is een chocolade teefje, waarmee we in de toekomst onze kennel willen voortzetten.

Op 17 juni 2018 bezocht zij de show van de NLV en scoorde een Zeer Goed. Ze mocht een fraai rozet mee naar huis nemen 

 

Op 18 juli 2018 hebben we de ogen van Roos laten onderzoeken. De uitslag was prima. Deze is hier te bekijken. Ook het DNA-onderzoek en die van heupen en ellebogen zijn prima. In 2019 zal zij haar eerste nest krijgen.

 

 

 

 

 

Tjik (Captains Second Division) is een zus van Roos. Zij heeft een heel lief karakter. Begin 2019 hebben we haar laten onderzoeken op ECVO(ogen) , DNA , heupen en ellebogen 

Alle onderzoeken waren tot zover goed en we zullen haar bij de eerstvolgende loopsheid laten dekken.